100% Garantie

100% Service

Ook dat is Dunlop. Ja, wij geven 100% garantie, want wij zijn overtuigd van de kwaliteit die wij leveren. Er zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden die je hieronder kunt nalezen. Meer informatie en tips vind je onder Faq's. Zoek je een bepaald artikel van Dunlop? Kijk dan onder de button rechts.


100% Garantie

100% Dunlop


Waar geldt onze garantie voor?

Onze garantie geldt voor alle Dunlop artikelen van A tot Z. Voorwaarde is wel dat je een aankoopbewijs (kassabon) hebt. Zonder aankoopbewijs kun je (uiteraard) niet worden geholpen.

Waar kun je terecht?

Voor het claimen van garantie kun je terecht bij de winkelier waar je het artikel hebt gekocht. Vergeet dan niet het aankoopbewijs mee te nemen.

Wanneer heb je geen garantie?

Je hebt geen garantie wanneer het artikel waar garantie voor wordt geclaimd oneigenlijk is gebruikt, dus voor een ander doel waarvoor het bestemd is. Ook heb je (uiteraard) geen garantie wanneer sprake is van slecht onderhoud. Bij rackets is er geen garantie bij contactbreuk door contact met iets van buiten af (muur, vloer, tegenstander enz.). Bij een dispuut is ons oordeel ten allen tijde bindend.


Overtuigende Service

Toen ik het eerste keer wilde gaan spelen zag ik een lakbeschadiging aan mijn Dunlop racket. Ik kreeg van mijn dealer direct een nieuw racket. Prima service.

Henk KopsenGroningen

Ik had de verkeerde Dunlop bal gekocht hoorde ik van mijn kameraad. Ik ging terug naar de dealer en kon de bal zonder meer omruilen. Mooi man.

Piet HummelsRotterdam

Bij het eerste keer spelen brak de snaar van mijn nieuwe Dunlop racket. Ik kreeg zonder meer gratis een nieuwe bespanning. Goede service Dunlop.

Jennifer KoolAntwerpen