100% Dunlop

100% YOU.

Onze ingenieurs werken aan baanbrekende technologie. Onze designers maken er dan iets moois van. Zo zijn wij de #1 geworden met onze rackets en ook de #1 met onze squashballen. Bekijk hieronder onze spraakmakende racketinnovaties met Hyperfibre+. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.


Idee
Techniek
Design
100% Dunlop 100% You

Overtuigende Techniek

Klassiek Blad

Conventioneel blad met een brug gelocaliseerd tussen het blad en de shaft van het racket. Het smaller en dichter snaaroppervlak zorgt voor een kleinere sweetspot en is geschikt voor meer ervaren spelers op zoek naar precisie en controle.

Druppelvormig Blad

Het druppelvormige blad is direct verbonden aan de shaft (zonder brug). Het grootste voordeel hiervan is dat deze bladvorm langere lengtesnaren heeft en daardoor een grotere sweetspot heeft. Uitermate geschikt voor spelers op zoek naar absolute power.

Hybride Blad

Combinatie van het klassieke en het druppelvormige blad. Een druppelvormig blad met een kleine brug, combinatie van power en controle. Dit type blad is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar all round bespeelbaarheid.Hyperfibre+ dé innovatie van Dunlop

Met Hyperfibre+ verlegt Dunlop wederom de grenzen in squash.
In de nieuwe Hyperfibre+ modellen wordt de Hyperfibre technologie niet alleen in de hals van het racket toegepast maar ook in het frame op 10 en 14 uur (+). Daardoor ontstaat een 'Hyper Zone' met extra stabiliteit, extra sterkte extra power.

Hyperfibre+ is meer squash

Hyper-Speed | Hyper-Power | Hyper-Performance

Hyperfibre+


AeroProfile

Scherper en smaller bladprofiel waardoor het racket sneller door de lucht snijdt en meer power genereert.

Aeroskin

Ribbeltextuur in lijn met de luchtstroom. Vermindert de luchtstroom over het oppervlak. Vermindert luchtturbulentie. Voor extra versnelling, extra power.

CXMax Technology

Een aerodynamisch profiel met een concave interne cross sectie in de top van het blad voor superieure aerodynamica en verlenging van de lengtesnaren. Deze krachtige fusie vergroot en verlegt de sweet spot dichter naar de top van het blad voor het leveren van extra trampoline effect en hogere bladsnelheid.


ParallelString

De gaten voor de tubing, bumperstrips en snaren staan kaarsrecht in parallelvorm in de slagzone (recht = snel). Dit zorgt voor een grotere sweetspot en genereert daardoor tevens meer power, spin en gevoel.

HyperFibre

Ballistische vezel. Verhoogt de stijfheid van het racket voor extra power in de slagzone en tegelijkertijd extra duurzaamheid.

MOS2 PowerGrommets

MOS2 deeltjes functioneren hierbij als kogellagers. Dat resulteert in minder weerstand en minder slijtage. De snaar 'drijft' op het polymeer oppervlak en snijdt zichtbaar minder in de grommets/tubings. Dit zorgt voor extra bewegingsvrijheid van de snaren.


BioFibre

Multidirectionaal geweven Biofibre (vezels) sandwich lagen. Distribueert de schok tijdens impact over de gehele structuur. Vermindert schokken bij impact. Voor een extra solide gevoel en comfort.

HM6Carbon

Hexagonale carbon structuur, absorbeert schokken bij balimpact. Tot 10% meer schokdemping voor een verbeterde controle.

Glide Polymer

Unieke polymer constructie met micro-kogeltjes uit MOS2-mineralen. Deze constructie zorgt voor 27% minder wrijving tussen de tubing van het racket en de snaar. Daardoor heeft de snaar extra zijdelingse bewegingsvrijheid wat voor extra power zorgt en ongeveer 40% langere levensduur van de tubings.


PowerRidge

Versterking in de hals van het racket. Voor extra framestijfheid (power) en extra torsiestabiliteit (controle).

ACS

Versterking in de hals van het racket. Vermindert torsie bij impact van de bal. Voor extra controle en precisie.

FlightGeometry

Vernieuwde pentagonale shaft voor multidirectionele aerodynamica (snelheid). Naast extra racketversnelling zorgt de pentagonale vorm voor extra stabiliteit.


Tapered Shaft

Konisch oplopende racketshaft, van iets breder bij de grip tot smaller bij de hals van het racket. Als gevolg daarvan betere verdeling van de stijfheid van het racket waarbij het racket bij balimpact extra energie richting bal produceert en dus extra slagkracht.

Hybrid Cross Section

Hybrid constructie van het racketprofiel met een combinatie van ovaal- en hoekig profiel. Dit zorgt voor extra power, extra stabiliteit en extra comfort bij behoud van controle.

PowerMax

PowerMax zorgt voor een grotere sweetspot en dus extra power. Bij rackets met PowerMax gaan aan de onderkant van het blad (hart) niet een enkele lengtesnaar door de tubing maar zijn dat twee snaren per tubing.