Powered by Dunlop

Squash jeugd krijgt van Dunlop extra support.

Voor dat doel gaat Dunlop per direct een nauwe samenwerking aan met TMG, de initiatiefnemer van o.a. de Squash Junior Series. Vanaf 2016 'powered by Dunlop'. Dunlop onderstreept daarmee haar betrokkenheid bij Squash en jeugd specifiek. Kijk voor meer informatie onder de TMG button(s) hieronder.


Corona Update.

Check even op de site van TMG de actuele corona maatregelen.

Dunlop/TMG

Dunlop en TMG

Nog meer Comfort en Performance.

"Wij verwelkomen Dunlop tot het TMG Team en zijn trots dat Dunlop het promoten van Squash zal ondersteunen. Met Dunlop als sponsor zijn wij in staat om door te groeien en zal Dunlop extra's aanbieden die de toernooien nog leuker maken. Hierover willen wij nog niet teveel prijs geven" aldus Tom Lucas namens TMG.

"Dunlop is verheugd partner te zijn geworden van TMG Squash. Naast de sponsoring van de TMG Junior Series (wat een mooie aanvulling is op ons eigen Dunlop Squash Circuit) zal Dunlop zich ook aan alle overige activiteiten van TMG Squash verbinden. Marktleider Dunlop bevestigt hiermee op alle fronten de squashsport te ondersteunen en te promoten. We kijken uit naar de samenwerking en we gaan er wat moois van maken", aldus Elmar Gerth, marketing manager Dunlop Benelux.
 


100% Dunlop

100% Squash